Hotel Rural Las Majadas de San Pelayo

Briviesca
Hotel Rural Las Majadas de San Pelayo Öne Çıkan Resim
Hotel Rural Las Majadas de San Pelayo Dış Mekan
Hotel Rural Las Majadas de San Pelayo Dış Mekan
Hotel Rural Las Majadas de San Pelayo Dış Mekan
Hotel Rural Las Majadas de San Pelayo Kahvaltı
Image More +6 fotoğraf
Hotel Rural Las Majadas de San Pelayo
Carretera Briviesca - Reinoso, Km 3.5 Valdazo , Briviesca

Briviesca bölgesindeki Hotel Rural Las Majadas de San Pelayo konaklamanızda, Mayor Meydanı ile 4,3 mi (6,9 km) ve Apostle Santiago Kilisesi ile 14,8 mi (23,9 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Santa Maria Kilisesi ile 17,6 mi (28,3 km) ve Mina Esperanza ile 18 mi (29 km) mesafede.

Las Majadas de San Pelayo Hotel Rural Las Majadas de San Pelayo misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

11 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) ve Ücretsiz portatif/ilave yatak istenebilir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Private Spa)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x