Hotel Boutique Valle de Oca

Valle de Oca
Hotel Boutique Valle de Oca Öne Çıkan Resim
Hotel Boutique Valle de Oca Dış Mekan
Hotel Boutique Valle de Oca Dış Mekan
Hotel Boutique Valle de Oca Kahvaltı
Hotel Boutique Valle de Oca Yerinde Yemek
Image More +43 fotoğraf
Hotel Boutique Valle de Oca
Calle Plaza 8 , Valle de Oca

Hotel Boutique Valle de Oca konaklamanızda Valle de Oca bölgesinde, San Juan de Ortega Manastırı ile 18,4 km (11,4 mi) ve Burgos Üniversite Hastanesi ile 38,9 km (24,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Burgos Katedrali ile 47,7 km (29,6 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Stüdyo Süit, Şömine
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x