El Palacete del Obispo

Quintanilla San Garcia
El Palacete del Obispo Genel
El Palacete del Obispo Genel
El Palacete del Obispo Genel
El Palacete del Obispo Öne Çıkan Resim
El Palacete del Obispo Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
El Palacete del Obispo
Calle barrio Santamaría N 9 , Quintanilla San Garcia

Quintanilla San Garcia bölgesindeki El Palacete del Obispo konaklamanızda Iglesia de Santa María de Villalba ve Nuestra Señora de la Llana ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Mayor Meydanı ile 7,7 mi (12,5 km) ve Santa Maria Kilisesi ile 12,7 mi (20,4 km) mesafede.

Otelin restoranı EL PALACETE DEL OBISPO misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu, Dağ Manzaralı
Comfort
Comfort Süit, Banyolu/Duşlu, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x