Hotel Rose

Eastern Dolomites (bölgesi), Italian Alps
Hotel Rose Genel
Hotel Rose Öne Çıkan Resim
Hotel Rose Dış Mekan
Hotel Rose Dış Mekan
Hotel Rose Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hotel Rose
Via Hans Wassermann 10 Eastern Dolomites (bölgesi), Italian Alps

Hotel Rose misafirlere Villabassa bölgesinde, tarihi bölgede, Dolomit ve Braies Gölü ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kronplatz Tatil Bölgesi ile 11,9 mi (19,1 km) ve Misurina Gölü ile 15,1 mi (24,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

27 oda mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x