Adler Suite & Stube

Eastern Dolomites (bölgesi), Italian Alps
Adler Suite & Stube Genel
Adler Suite & Stube Genel
Adler Suite & Stube Genel
Adler Suite & Stube Öne Çıkan Resim
Adler Suite & Stube Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Adler Suite & Stube
Piazza Von-Kurz 3 Eastern Dolomites (bölgesi), Italian Alps

Adler Suite & Stube konaklamanızda Villabassa merkezinde, Tre Cime Nature Park ile 9 dakika sürüş mesafesinde ve Cappella Lago di Braies ile 12 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Dobbiaco Gölü ile 7,2 km ve Braies Gölü ile 11,2 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

27 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kapalı havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Villabassa bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 70 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (401)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit (Double)
Room
Süit (401)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x