Hotel Gratschwirt

Eastern Dolomites (bölgesi), Dobbiaco
Hotel Gratschwirt Genel
Hotel Gratschwirt Öne Çıkan Resim
Hotel Gratschwirt Dış Mekan
Hotel Gratschwirt Dış Mekan
Hotel Gratschwirt Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hotel Gratschwirt
Gratsch 1 Eastern Dolomites (bölgesi), Dobbiaco

Dobbiaco bölgesindeki Hotel Gratschwirt konaklamanızda, Dolomit ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Gustav Mahler Hayvanat Bahçesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Braies Gölü ile 8,8 mi (14,2 km) ve Misurina Gölü ile 13,2 mi (21,3 km) mesafede.

Restaurant Gratschwirt, Hotel Gratschwirt misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

28 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x