Hotel Restaurante Olajauregi

Southern Basque Country, Durango
Hotel Restaurante Olajauregi Genel
Hotel Restaurante Olajauregi Öne Çıkan Resim
Hotel Restaurante Olajauregi Dış Mekan
Hotel Restaurante Olajauregi Dış Mekan
Hotel Restaurante Olajauregi Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Hotel Restaurante Olajauregi
Kurutziaga Kalea 52 Southern Basque Country, Durango

Durango bölgesindeki Hotel Restaurante Olajauregi konaklamanızda, Santa Maria de Uribarri Kilisesi ve Monolito en memoria a las personas represaliadas por el franquismo por su opción sexual ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Urkiola Doğa Parkı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Ipurua Municipal Stadium ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede.

Restaurante Olajauregi, Hotel Restaurante Olajauregi misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 18 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x