Euba Hotel

Southern Basque Country, Amorebieta
Euba Hotel Genel
Euba Hotel Öne Çıkan Resim
Euba Hotel Dış Mekan
Euba Hotel Dış Mekan
Euba Hotel İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
Euba Hotel
Nacional 634, P.k. 87.300 Southern Basque Country, Amorebieta

Amorebieta bölgesindeki Euba Hotel konaklamanızda Monolito en memoria a las personas represaliadas por el franquismo por su opción sexual ve Santa Maria de Uribarri Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Urkiola Doğa Parkı ile 4 mi (6,4 km) ve Memorial batalla Peña Lemona 1937 ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 34 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x