Hotel Garaiko Landetxea

Southern Basque Country, Garai, Biscay
Hotel Garaiko Landetxea Öne Çıkan Resim
Hotel Garaiko Landetxea Dış Mekan
Hotel Garaiko Landetxea İç Mekan
Hotel Garaiko Landetxea Kahvaltı
Hotel Garaiko Landetxea Kahvaltı
Image More +15 fotoğraf
Hotel Garaiko Landetxea
San Miguel, 10 Southern Basque Country, Garai, Biscay

Garai bölgesindeki Hotel Garaiko Landetxea konaklamanızda, Urkiola Doğa Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kır evi Monolito en memoria a las personas represaliadas por el franquismo por su opción sexual ile 3,9 mi (6,3 km) ve Santa Maria de Uribarri Kilisesi ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca kır evinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x