Hotel restaurant Le Seignelay

Burgonya, Auxerre
Hotel restaurant Le Seignelay Genel
Hotel restaurant Le Seignelay Öne Çıkan Resim
Hotel restaurant Le Seignelay İç Mekan
Hotel restaurant Le Seignelay Yerinde Yemek
Hotel restaurant Le Seignelay Dış Mekanlar
Image More +7 fotoğraf
Hotel restaurant Le Seignelay
2 Rue du Pont Burgonya, Auxerre

Hotel restaurant Le Seignelay misafirlere Auxerre merkezinde, Theatre d'Auxerre yakınında ve Auxerre Saat Kulesi ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Loire Vadisi ile 11,5 mi (18,5 km) ve Leblanc-Duvernoy Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x