Hôtel Du Cygne

Burgonya, Auxerre
Hôtel Du Cygne Öne Çıkan Resim
Hôtel Du Cygne Kahvaltı
Hôtel Du Cygne Yerinde Yemek
Hôtel Du Cygne Oda Düzeni
Hôtel Du Cygne Oda Düzeni
Image More +26 fotoğraf
Hôtel Du Cygne
14 Rue du 24 Août Burgonya, Auxerre

Hôtel Du Cygne konaklamanızda Auxerre bölgesinde, tarihi bölgede, Saint-Eusebe Kilisesi ve Auxerre Saat Kulesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Theatre d'Auxerre ile 1 km (0,6 mil) ve Auxerre Katedrali ile 1,2 km (0,7 mil) mesafede.

Hôtel Du Cygne misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 23 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Avlu
Family
Family Üç Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x