Hôtel Restaurant Le Meysset

Black Perigord, Sarlat-la-Caneda
Hôtel Restaurant Le Meysset Öne Çıkan Resim
Hôtel Restaurant Le Meysset Dış Mekan
Hôtel Restaurant Le Meysset Dış Mekan
Hôtel Restaurant Le Meysset Kahvaltı
Hôtel Restaurant Le Meysset Yerinde Yemek
Image More +92 fotoğraf
Hôtel Restaurant Le Meysset
62 ROUTE DARGENTOULEAU Black Perigord, Sarlat-la-Caneda

Hôtel Restaurant Le Meysset misafirlere Sarlat-la-Canéda merkezinde, Chateau de Puymartin ve Place du Marche aux Oies ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Manoir de Gisson ile 2 mi (3,1 km) ve Eglise Sainte-Marie ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Otelin Fransız mutfağı alanında uzman restoranı Restaurant Le Meysset misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet saklama alanı vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Premium
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x