Au Grand Hôtel de Sarlat

Black Perigord, Sarlat-la-Caneda
Au Grand Hôtel de Sarlat Genel
Au Grand Hôtel de Sarlat Öne Çıkan Resim
Au Grand Hôtel de Sarlat Dış Mekan
Au Grand Hôtel de Sarlat Kahvaltı
Au Grand Hôtel de Sarlat Banyo Tipleri
Image More +32 fotoğraf
Au Grand Hôtel de Sarlat
93 Avenue de Selves Black Perigord, Sarlat-la-Caneda

Au Grand Hôtel de Sarlat misafirlere Sarlat-la-Canéda merkezinde, Place du Marche aux Oies ve Manoir de Gisson ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Eglise Sainte-Marie ile 0,4 mi (0,7 km) ve Place de la Liberte ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Sarlat-la-Canéda bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Family
Family Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x