Hotel Restaurant Bären

Freiburg Region, Breisach
Hotel Restaurant Bären Öne Çıkan Resim
Hotel Restaurant Bären Dış Mekan
Hotel Restaurant Bären İç Mekan
Hotel Restaurant Bären Yerinde Yemek
Hotel Restaurant Bären Yerinde Yemek
Image More +2 fotoğraf
Hotel Restaurant Bären
Kupfertorplatz 7 Freiburg Region, Breisach

Breisach bölgesindeki Hotel Restaurant Bären konaklamanızda, Kaiserstuhl ve Geldermann Privatsektkellerei Şarap Mağazası ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Küçük Venedik ile 14,1 mi (22,8 km) ve Colmar Noel Pazarı ile 17,5 mi (28,1 km) mesafede.

Weinstube Bären, Hotel Restaurant Bären misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x