Hôtel La Clef Des Champs

Alsace, Biesheim
Hôtel La Clef Des Champs Öne Çıkan Resim
Hôtel La Clef Des Champs Dış Mekan
Hôtel La Clef Des Champs Dış Mekan
Hôtel La Clef Des Champs Dış Mekan
Hôtel La Clef Des Champs Dış Mekan
Image More +6 fotoğraf
Hôtel La Clef Des Champs
19 a grand rue Alsace, Biesheim

Biesheim bölgesindeki Hôtel La Clef Des Champs misafirlere kırsal bölgede, Kaiserstuhl ve Rhine 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Küçük Venedik ile 10,2 mi (16,4 km) ve Colmar Noel Pazarı ile 10,6 mi (17 km) mesafede.

Hôtel La Clef Des Champs misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 24 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, Avlu Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Avlu Manzaralı
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x