Hostellerie Groff Aux Deux Clefs

Alsace, Biesheim
Hostellerie Groff Aux Deux Clefs Genel
Hostellerie Groff Aux Deux Clefs Genel
Hostellerie Groff Aux Deux Clefs Öne Çıkan Resim
Hostellerie Groff Aux Deux Clefs Dış Mekan
Hostellerie Groff Aux Deux Clefs Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Hostellerie Groff Aux Deux Clefs
50 Grand Rue Alsace, Biesheim

Biesheim bölgesindeki Hostellerie Groff Aux Deux Clefs konaklamanızda, Kaiserstuhl ve Rhine ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Küçük Venedik ile 10 mi (16 km) ve Colmar Noel Pazarı ile 10,4 mi (16,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 9.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Basic
Basic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Junior
Junior Süit
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x