Hotel Residence Plaza

Tiflis
Hotel Residence Plaza Genel
Hotel Residence Plaza Genel
Hotel Residence Plaza Genel
Hotel Residence Plaza Genel
Hotel Residence Plaza Öne Çıkan Resim
Image More +53 fotoğraf
Hotel Residence Plaza
Gujareti I Street 19 , Tiflis

Tiflis bölgesindeki Hotel Residence Plaza konaklamanızda, Başkanlık Sarayı ve Tiflis Teleferiği ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 2,5 mi (4 km) ve Tiflis Kutsal Üçlü Katedrali ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Yemek servisi için Restaurant ideal; otelin havuz kenarı restoranı içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 94 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Tiflis bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2691 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Süit, Birden Çok Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x