Hotel 27

Tiflis
Hotel 27 Genel
Hotel 27 Öne Çıkan Resim
Hotel 27 Dış Mekan
Hotel 27 Dış Mekan
Hotel 27 İç Mekan
Image More +47 fotoğraf
Hotel 27
Atskuri st, 27a , Tiflis

Tiflis bölgesindeki Hotel 27, Tiflis Kutsal Üçlü Katedrali ve Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu otel Tiflis Belediye Sarayı ile 3,7 km (2,3 mil) ve Gürcistan Ulusal Müzesi ile 3,9 km (2,4 mil) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Basic
Basic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x