Hotel Regis

Uruapan
Hotel Regis Öne Çıkan Resim
Hotel Regis Dış Mekan
Hotel Regis Dış Mekan
Hotel Regis Dış Mekan
Hotel Regis İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Hotel Regis
Portal Carrillo 12 Col. Centro , Uruapan

Uruapan (Merkez) bölgesindeki Hotel Regis konaklamanızda, La Huatapera Bölge Müzesi ve Antojitos Pazarı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Barranca del Cupatitzio Ulusal Parkı ile 1,3 km (0,8 mil) ve Tingambato Archaeological Site ile 6,9 km (4,3 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

43 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x