Casa Chikita Bed & Breakfast

Uruapan
Casa Chikita Bed & Breakfast Öne Çıkan Resim
Casa Chikita Bed & Breakfast Dış Mekan
Casa Chikita Bed & Breakfast Dış Mekan
Casa Chikita Bed & Breakfast Dış Mekan
Casa Chikita Bed & Breakfast İç Mekan
Image More +16 fotoğraf
Casa Chikita Bed & Breakfast
Emilio Carranza # 32-A Col.Centro , Uruapan

Casa Chikita Bed & Breakfast misafirlere Uruapan (Merkez) bölgesinde, La Huatapera Bölge Müzesi ve Antojitos Pazarı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Barranca del Cupatitzio Ulusal Parkı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Tingambato Archaeological Site ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Koloniyel stili oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x