Hotel Mi Solar

Uruapan
Hotel Mi Solar Genel
Hotel Mi Solar Genel
Hotel Mi Solar Öne Çıkan Resim
Hotel Mi Solar Dış Mekan
Hotel Mi Solar İç Mekan
Image More +52 fotoğraf
Hotel Mi Solar
Juan Delgado 10 , Uruapan

Hotel Mi Solar misafirlere Uruapan merkezinde, Antojitos Pazarı ve La Huatapera Bölge Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Barranca del Cupatitzio Ulusal Parkı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Tingambato Archaeological Site ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

17 odada DVD oynatıcı ve LED televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Süit, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Oda
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x