Hotel Quinta Tequisquiapan

Bajio, Downtown Tequisquiapan
Hotel Quinta Tequisquiapan Öne Çıkan Resim
Hotel Quinta Tequisquiapan Dış Mekan
Hotel Quinta Tequisquiapan İç Mekan
Hotel Quinta Tequisquiapan İç Mekan
Hotel Quinta Tequisquiapan İç Mekan
Image More +50 fotoğraf
Hotel Quinta Tequisquiapan
21 Nautha Centro Bajio, Downtown Tequisquiapan

Hotel Quinta Tequisquiapan misafirlere Tequisquiapan (Downtown Tequisquiapan) bölgesinde, La Pila Parkı ve Ezequiel Montes Sokak Pazarı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Vinedos La Redonda ile 9,1 mi (14,6 km) ve Tequisquiapan El Sanatları Pazarı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

21 odada espresso kahve makinesi ve LCD televizyon mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x