Hotel Casa de Vino

El Bajio, Downtown Tequisquiapan
Hotel Casa de Vino Genel
Hotel Casa de Vino Genel
Hotel Casa de Vino Genel
Hotel Casa de Vino Öne Çıkan Resim
Hotel Casa de Vino Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Hotel Casa de Vino
Moctezuma No 4 Col. Centro El Bajio, Downtown Tequisquiapan

Hotel Casa de Vino misafirlere Tequisquiapan (Downtown Tequisquiapan) bölgesinde, La Pila Parkı yakınında ve Ezequiel Montes Sokak Pazarı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Vinedos La Redonda ile 8,6 mi (13,9 km) ve Tequisquiapan El Sanatları Pazarı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere hafta içi 8.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 11 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x