Hotel Boutique La Granja

El Bajio, Downtown Tequisquiapan
Hotel Boutique La Granja Genel
Hotel Boutique La Granja Genel
Hotel Boutique La Granja Genel
Hotel Boutique La Granja Öne Çıkan Resim
Hotel Boutique La Granja Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hotel Boutique La Granja
MORELOS NO. 12 COL. CENTRO TEQUISQUIAPAN El Bajio, Downtown Tequisquiapan

Hotel Boutique La Granja misafirlere Tequisquiapan (Downtown Tequisquiapan) bölgesinde, La Pila Parkı yakınında ve Ezequiel Montes Sokak Pazarı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Santa Maria Kilisesi ile 0,2 km ve Tequisquiapan El Sanatları Pazarı ile 0,2 km mesafede.

Otelin Meksika mutfağı alanında uzman restoranı La Troje misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

14 klimalı oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Petite
Petite Suite, Balcony
Room
Suite Double
Room
Suite King
Room
Junior Suite, 1 King Bed, Balcony
Room
Suite Familiar
Room
Master Suite, Terrace

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x