Hotel Puriartha Ubud

Lesser Sunda Islands, Peliatan
Hotel Puriartha Ubud Genel
Hotel Puriartha Ubud Genel
Hotel Puriartha Ubud Genel
Hotel Puriartha Ubud Genel
Hotel Puriartha Ubud Genel
Image More +60 fotoğraf
Hotel Puriartha Ubud
Jl. Made Lebah No. 5 Kalah Peliatan Lesser Sunda Islands, Peliatan

Hotel Puriartha Ubud misafirlere Ubud (Pengosekan) bölgesinde, Agung Rai Sanat Müzesi ve Peliatan Kraliyet Sarayı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sanur Plajı ile 13,4 mi (21,6 km) ve Ubud Maymun Ormanı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 42 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler 3 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite Room
Family
Family Süit, Balkon, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Suite Room with Pool View
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x