A Villa Ubud Bali by UHM

Ubud
A Villa Ubud Bali by UHM Öne Çıkan Resim
A Villa Ubud Bali by UHM Dış Mekan
A Villa Ubud Bali by UHM Dış Mekan
A Villa Ubud Bali by UHM Dış Mekan
A Villa Ubud Bali by UHM Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
A Villa Ubud Bali by UHM
Jl. Made Lebah peliatan ubud , Ubud

Ubud (Pengosekan) bölgesindeki A Villa Ubud Bali by UHM misafirlere Peliatan Kraliyet Sarayı ve Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sanur Plajı ile 13,4 mi (21,5 km) ve Ubud Maymun Ormanı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 24 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve terlik vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Oda, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x