Byasa Ubud

Lesser Sunda Islands, Peliatan
Byasa Ubud Genel
Byasa Ubud Genel
Byasa Ubud Genel
Byasa Ubud Genel
Byasa Ubud Öne Çıkan Resim
Image More +112 fotoğraf
Byasa Ubud
Jl. Made Lebah 12 Peliatan Lesser Sunda Islands, Peliatan

Ubud (Pengosekan) bölgesindeki Byasa Ubud misafirlere Ubud Maymun Ormanı ve Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Ubud Kraliyet Sarayı ile 2,9 km (1,8 mil) ve Campuhan Tepesi Yürüyüş Yolu ile 3,7 km (2,3 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet turu bilgileri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x