Hotel Plaza

Pesaro
Hotel Plaza Genel
Hotel Plaza Öne Çıkan Resim
Hotel Plaza Dış Mekan
Hotel Plaza Dış Mekan
Hotel Plaza İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hotel Plaza
45 Viale Trieste , Pesaro

Hotel Plaza misafirlere Pesaro bölgesinde, plaj yakınında, Spiaggia di Levante ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Rocca Costanza Pesaro ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Spiaggia di Ponente ile 0,8 mi (1,4 km) ve Teatro Rossini ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Hotel Plaza misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

43 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x