Hotel Due Palme

Pesaro
Hotel Due Palme Öne Çıkan Resim
Hotel Due Palme Yerinde Yemek
Hotel Due Palme Oda Manzaraları
Hotel Due Palme Konum Öne Çıkanlar
Hotel Due Palme Dış Mekanlar
Image More +11 fotoğraf
Hotel Due Palme
Viale Trieste 52 , Pesaro

Hotel Due Palme konaklamanızda Pesaro bölgesinde, plaj yakınında, Spiaggia di Levante yakınında Rocca Costanza Pesaro ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Teatro Rossini ile 1,6 km (1 mil) ve San Bartolo Ulusal Parkı ile 2,9 km (1,8 mil) mesafede.

Hotel Due Palme misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 23 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x