Hotel delle Nazioni

Pesaro
Hotel delle Nazioni Genel
Hotel delle Nazioni Öne Çıkan Resim
Hotel delle Nazioni Dış Mekan
Hotel delle Nazioni Dış Mekan
Hotel delle Nazioni Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Hotel delle Nazioni
Viale Trieste 60 , Pesaro

Hotel delle Nazioni misafirlere Pesaro bölgesinde, plajda, Spiaggia di Levante ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Rocca Costanza Pesaro ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Spiaggia di Ponente ile 0,8 mi (1,3 km) ve Teatro Rossini ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda Hotel delle Nazioni misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

55 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet turu bilgileri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x