Hotel Pine

Üsküp
Hotel Pine Öne Çıkan Resim
Hotel Pine Dış Mekan
Hotel Pine Kahvaltı
Hotel Pine Yerinde Yemek
Hotel Pine Oda Düzeni
Image More +32 fotoğraf
Hotel Pine
Mile Pop Jordanov No. 1B , Üsküp

Hotel Pine misafirlere Üsküp (Karposh) bölgesinde, Avusturya Elçiliği ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Assembly of North Macedonia ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Skopje City Mall ile 1,3 mi (2,1 km) ve Memorial House of Mother Teresa ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ücretsiz bebek bakımı ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Comfort Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x