Garden Spa Boutique Hotel

Üsküp
Garden Spa Boutique Hotel Genel
Garden Spa Boutique Hotel Dış Mekan
Garden Spa Boutique Hotel Yerinde Yemek
Garden Spa Boutique Hotel Banyo Tipleri
Garden Spa Boutique Hotel Spa
Image More +17 fotoğraf
Garden Spa Boutique Hotel
st. Zagrebska 33 , Üsküp

Garden Spa Boutique Hotel konaklamanızda Üsküp merkezinde, Skopje City Mall ve Memorial House of Mother Teresa 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Feudal Tower ile 2,3 km ve Makedonya Meydanı ile 2,6 km mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve buhar odası bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Room
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x