Hotel Pierre Riccione

Rimini Coast, Riccione
Hotel Pierre Riccione Genel
Hotel Pierre Riccione Genel
Hotel Pierre Riccione Genel
Hotel Pierre Riccione Genel
Hotel Pierre Riccione Öne Çıkan Resim
Image More +12 fotoğraf
Hotel Pierre Riccione
Viale Giordano Bruno, 19 Rimini Coast, Riccione

Hotel Pierre Riccione misafirlere Riccione bölgesinde, deniz kıyısında, Riccione Beach ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Villa Franceschi Modern ve Çağdaş Sanat Galerisi ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rimini Plajı ile 2,3 mi (3,7 km) ve Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 4,1 mi (6,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 46 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x