Aparthotel England

Rimini Coast, Riccione
Aparthotel England Genel
Aparthotel England Genel
Aparthotel England Öne Çıkan Resim
Aparthotel England Dış Mekan
Aparthotel England Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Aparthotel England
Via Nazario Sauro 11 Rimini Coast, Riccione

Aparthotel England misafirlere Riccione bölgesinde, plaj yakınında, Riccione Beach ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Villa Franceschi Modern ve Çağdaş Sanat Galerisi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı rezidans Rimini Plajı ile 2,4 mi (3,8 km) ve Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 4,7 mi (7,5 km) mesafede.

Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için spa küveti, spor salonu ve sezonluk açık havuz vardır. Bu rezidansta misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası
Room
Premium Süit, 1 Yatak Odası
Room
Superior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x