Royal Boutique Hotel

Rimini Coast, Riccione
Royal Boutique Hotel Genel
Royal Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Royal Boutique Hotel Dış Mekan
Royal Boutique Hotel Dış Mekan
Royal Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +109 fotoğraf
Royal Boutique Hotel
Viale Gramsci 110 Rimini Coast, Riccione

Riccione bölgesindeki Royal Boutique Hotel konaklamanızda, Riccione Beach ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Perle d'Acqua Parkı ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Rimini Plajı ile 2,2 mi (3,6 km) ve Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

4 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Superior Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x