Hotel Pérola

Sotavento Islands, Praia
Hotel Pérola Genel
Hotel Pérola Genel
Hotel Pérola Genel
Hotel Pérola Öne Çıkan Resim
Hotel Pérola Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Hotel Pérola
Chã de Areia PO Box 129A Sotavento Islands, Praia

Hotel Pérola misafirlere Praia bölgesinde, plaj yakınında, Prainha Plajı ve Estadio da Varzea ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Quebra Canela Plajı ile 0,8 mi (1,2 km) ve Dona Maria Pia Deniz Feneri ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Presidential
Presidential Süit
Royal
Royal Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x