Apartamentos Santiago

Sotavento Islands, Praia
Apartamentos Santiago Öne Çıkan Resim
Apartamentos Santiago Dış Mekan
Apartamentos Santiago Dış Mekan
Apartamentos Santiago Yerinde Yemek
Apartamentos Santiago Yerinde Yemek
Image More +42 fotoğraf
Apartamentos Santiago
Avenida Figueira da Foz, 1000 Sotavento Islands, Praia

Apartamentos Santiago misafirlere Praia bölgesinde, plaj yakınında, Quebra Canela Plajı ve Prainha Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Estadio da Varzea ile 1,3 mi (2 km) ve Dona Maria Pia Deniz Feneri ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda Apartamentos Santiago misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Praia bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x