Syds Guesthouse I

Sotavento Islands, Praia
Syds Guesthouse I Öne Çıkan Resim
Syds Guesthouse I Dış Mekan
Syds Guesthouse I İç Mekan
Syds Guesthouse I İç Mekan
Syds Guesthouse I İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Syds Guesthouse I
Babilônia, Praínha Sotavento Islands, Praia

Praia bölgesindeki Syds Guesthouse I misafirlere plaj yakınında, Prainha Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Quebra Canela Plajı ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Dona Maria Pia Deniz Feneri ile 0,8 km (0,5 mil) ve Real de Sao Filipe Kalesi ile 12,3 km (7,6 mil) mesafede.

Syds Guesthouse I misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 6 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz tam kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 10.00, hafta sonu 8.30 ve 13.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x