Hotel Perla

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Herceg Novi
Hotel Perla Genel
Hotel Perla Genel
Hotel Perla Genel
Hotel Perla Genel
Hotel Perla Öne Çıkan Resim
Image More +110 fotoğraf
Hotel Perla
Setaliste 5 Danica 98 Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Herceg Novi

Hotel Perla misafirlere Herceg Novi bölgesinde, iskele üstünde, Kotor Körfezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Savina Manastırı ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Porto Montenegro ile 11,4 mi (18,3 km) ve Kanlı Kule Kalesi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 42 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 1.5 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x