Apartmani Bozinovic

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Meljine
Apartmani Bozinovic Öne Çıkan Resim
Apartmani Bozinovic Dış Mekan
Apartmani Bozinovic Dış Mekan
Apartmani Bozinovic Dış Mekan
Apartmani Bozinovic Yerinde Yemek
Image More +38 fotoğraf
Apartmani Bozinovic
Narodnog Fronta 63 Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Meljine

Herceg Novi bölgesindeki Apartmani Bozinovic misafirlere Kotor Körfezi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Savina Manastırı ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Kanlı Kule Kalesi ile 2,9 km (1,8 mil) ve Igalo Plajı ile 6,9 km (4,3 mil) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, ATM/banka hizmetleri ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Basic
Basic Apart Daire
Economy
Economy Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x