Hotel Pension Casa Africana

Klein Windhoek
Hotel Pension Casa Africana Öne Çıkan Resim
Hotel Pension Casa Africana Dış Mekan
Hotel Pension Casa Africana Dış Mekan
Hotel Pension Casa Africana Dış Mekan
Hotel Pension Casa Africana Kahvaltı
Image More +32 fotoğraf
Hotel Pension Casa Africana
21 Heinitzburg Street Luxury Hill , Klein Windhoek

Windhoek bölgesindeki Hotel Pension Casa Africana konaklamanızda, Heinitzburg Castle ve Schwerinsburg Castle yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Sanderburg Castle ile 0,2 mi (0,3 km) ve Alte Feste ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Hotel Pension Casa Africana misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Üç Kişilik Oda (Family Room 10)
Room
Oda (Queen Room 2)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (Twin Room 6)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x