Hotel Heinitzburg

Klein Windhoek
Hotel Heinitzburg Öne Çıkan Resim
Hotel Heinitzburg Dış Mekan
Hotel Heinitzburg Dış Mekan
Hotel Heinitzburg Dış Mekan
Hotel Heinitzburg Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hotel Heinitzburg
22 Heinitzburg Street , Klein Windhoek

Windhoek bölgesindeki Hotel Heinitzburg konaklamanızda, Heinitzburg Castle ve Schwerinsburg Castle yakınında konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Sanderburg Castle ile 0,2 mi (0,3 km) ve Alte Feste ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (Deluxe)
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Deluxe)
Room
Comfort Üç Kişilik Oda (Deluxe)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x