Hotel Parc

Sud-est, Constanta
Hotel Parc Genel
Hotel Parc Genel
Hotel Parc Genel
Hotel Parc Öne Çıkan Resim
Hotel Parc Dış Mekan
Image More +145 fotoğraf
Hotel Parc
Bulevardul Mamaia Sud-est, Constanta

Constanta bölgesindeki Hotel Parc konaklamanızda, Tabacariei Lake ve Exhibition Hall yakınında konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Luna Park ile 0,3 mi (0,5 km) ve Mamaia Teleferiği ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Unique ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

186 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Constanta bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Double
Double Room, Balcony, Sea View, 1-4 floor
Superior
Superior Double Room, Balcony, Sea View, 5-12 floor
Superior
Superior Twin Room, Balcony, Partial Sea View, 5-12 floor
Sky
Sky Double Room, Balcony, Sea View - 13 floor
Twin
Twin Room, Balcony, Pool View, 1-4 floor
Superior
Superior Apartment, Balcony, Sea View - 13th floor
Room
Basic Double Room - 1st floor
Room
Basic Twin Room - 1st floor
Room
Apartment, Balcony, Sea View - 1-12 floors
Room
Sky Double Room, Balcony, Partial Sea View - 13th floor

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x