Apart holiday Coralia Mamaia CityLiving

Sud-est, Constanta
Apart holiday Coralia Mamaia CityLiving Öne Çıkan Resim
Apart holiday Coralia Mamaia CityLiving Dış Mekan
Apart holiday Coralia Mamaia CityLiving Dış Mekan
Apart holiday Coralia Mamaia CityLiving İç Mekan
Apart holiday Coralia Mamaia CityLiving Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
Apart holiday Coralia Mamaia CityLiving
Bulevardul Mamaia 324 Sud-est, Constanta

Apart holiday Coralia Mamaia CityLiving misafirlere Constanta bölgesinde, eğlence bölgesinde, Tabacariei Lake ve Luna Park yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mamaia Teleferiği ile 0,2 mi (0,4 km) ve Mamaia Su Büyüsü ile 0,3 mi (0,6 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan 2 kahve dükkânı veya kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki 4 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Büyük (Queen) Boy çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Ücretli su parkı gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için hızlı çıkış, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x