Hotel Papanikola

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Piana
Hotel Papanikola Genel
Hotel Papanikola Genel
Hotel Papanikola Öne Çıkan Resim
Hotel Papanikola Dış Mekan
Hotel Papanikola Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Hotel Papanikola
Piana, Falanthos Arcadias Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Piana

Hotel Papanikola misafirlere Tripoli bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında ve Agios Georgios Kilisesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St Pantes Kilisesi ile 11,1 mi (17,8 km) ve St Tryphon Kilisesi ile 11,3 mi (18,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 10 oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Tripoli bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 161 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda (3 & 7)
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda (2, 6, 8)
Junior
Junior Süit (9)
Junior
Junior Süit (10)
Classic
Classic Üç Kişilik Oda (4)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x