Menalia Villas & Suites

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Levidi
Menalia Villas & Suites Genel
Menalia Villas & Suites Genel
Menalia Villas & Suites Genel
Menalia Villas & Suites Genel
Menalia Villas & Suites Genel
Image More +144 fotoğraf
Menalia Villas & Suites
Levidi Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Levidi

Bu apart otel misafirlere Tripoli merkezinde, Vaftiz Eden Aziz John (Yahya Peygamber) Kilisesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Kapsia Mağarası ile 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Agia Foteini ile 8,4 mi (13,5 km) ve Agia Foteini Tapınağı ile 8,4 mi (13,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 8.30 ve 11.00, hafta sonu 8.30 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede şömine ve düz ekran televizyon mevcut. Size özel, mobilyalı lanai veranda vardır. Misafirler için buzdolabı ve set üstü ocak olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve DVD oynatıcı var.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli), otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Tripoli bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Şömine, Dağ Manzaralı
Economy
Economy Stüdyo
Executive
Executive Villa
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x