Archontiko Kaltezioti

Kápsas
Archontiko Kaltezioti Öne Çıkan Resim
Archontiko Kaltezioti Dış Mekan
Archontiko Kaltezioti Dış Mekan
Archontiko Kaltezioti İç Mekan
Archontiko Kaltezioti İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Archontiko Kaltezioti
Kapsia Mantinia , Kápsas

Tripoli bölgesindeki Archontiko Kaltezioti konaklamanızda Kapsia Mağarası ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Agia Foteini Tapınağı ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Agia Foteini ile 5,2 mi (8,3 km) ve Vaftiz Eden Aziz John (Yahya Peygamber) Kilisesi ile 6,4 mi (10,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 38 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve terlik vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Tripoli bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Stüdyo
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Executive
Executive Stüdyo Süit
Family
Family Villa
Presidential
Presidential Stüdyo Süit
Traditional
Traditional Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x