Hotel Panorama

North Adriatic Coast, Jesolo
Hotel Panorama Genel
Hotel Panorama Genel
Hotel Panorama Öne Çıkan Resim
Hotel Panorama Dış Mekan
Hotel Panorama Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Hotel Panorama
Via Bafile 343 Lido di Jesolo North Adriatic Coast, Jesolo

Jesolo bölgesindeki Hotel Panorama konaklamanızda, Piazza Mazzini ve Kongre ve Konferans Bürosu ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Jesolo, Caribe Bay Tema Parkı ile 1,3 mi (2 km) ve Tropicarium Parkı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 39 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Özel plaj gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Classic Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x