Agorà Park Hotel

North Adriatic Coast, Jesolo
Agorà Park Hotel Genel
Agorà Park Hotel Genel
Agorà Park Hotel Genel
Agorà Park Hotel Genel
Agorà Park Hotel Genel
Image More +69 fotoğraf
Agorà Park Hotel
Via Bafile, 19 Accesso al Mare North Adriatic Coast, Jesolo

Jesolo bölgesindeki Agorà Park Hotel konaklamanızda, Piazza Mazzini ve Kongre ve Konferans Bürosu ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Jesolo, Caribe Bay Tema Parkı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Tropicarium Parkı ile 0,8 mi (1,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

63 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy Dört Kişilik Oda, Asma Kat
Panoramic
Panoramic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Dört Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Ek Bina
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Economy Dört Kişilik Oda, Ek Bina
Room
Panoramic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x