Hotel Azzorre & Antille

North Adriatic Coast, Jesolo
Hotel Azzorre & Antille Genel
Hotel Azzorre & Antille Genel
Hotel Azzorre & Antille Öne Çıkan Resim
Hotel Azzorre & Antille Dış Mekan
Hotel Azzorre & Antille Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Azzorre & Antille
Via Bafile 363 North Adriatic Coast, Jesolo

Jesolo bölgesindeki Hotel Azzorre & Antille konaklamanızda, Piazza Mazzini ve Kongre ve Konferans Bürosu ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Jesolo, Caribe Bay Tema Parkı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Tropicarium Parkı ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Hotel Azzorre & Antille misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 33 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x